Cele mai frumoase masini din show-biz-ul autohton sunt intretinute cu mare grija de celebrii lor posesori.

Andreea Banica, Anna Lesko, Catalin Botezatu, Mihai Traistariu si Adi de la Valcea au propriile reguli pentru pasagerii care urca in bolizii de sute de cai putere. Daca unii dintre ei nu suporta mizeria, fumul de tigara sau cojile de seminte, altii le impun prietenilor sa nu apese pe butoane sau sa nu zgarie pielea din interior.

Mihai Traistariu: 'Nu apasati pe butoane!'

Una dintre cele mai inedite masini din show-biz este cu siguranta cea condusa de Mihai Traistariu.Solistul are un Porsche Boxter (60.000 de euro) pe care l-a vopsit mov, capriciu care l-a costat 6.000 de euro. "Am doua erinte pe care pasagerii trebuie sa le respecte. Sa nu fumeze si sa nu apese pe butoane. si inca ceva: locul din fata e rezervat mereu pentru iubita mea", ne-a spus artistul.

Andreea Banica, alergica la seminte

Solista Andreea Banica este posesoarea unui superb Audi Q7, care a cos-tat-o 80.000 de euro si pe care il mentine in permanenta curat. "Nu permit sa se fumeze la mine in masina si nu suport mizeria: firimituri, ambalaje, coji de seminte. Atunci cand conduc imi place sa ascult muzica house, insa in ultimul timp am facut o fixatie pentru Abba", ne-a declarat Andreea.

Anna Lesko isi spala zilnic 'bijuteria'

Fosta iubita a lui Columbeanu conduce un Porsche Cayenne argintiu, in valoare de 80.000 euro. Solista nu le pune conditii exagerate pasagerilor care se urca in "bijuteria" sa pe patru roti, insa tine foarte mult la curatenie. Alergica la praf, Anna isi duce zilnic masina la curatat si lasa lunar la spalatoria auto 1.000 de euro, suma in care sunt incluse si odorizantele parfumate.

Botezatu, sensibil la mirosuri

Cunoscutul designer vestimentar a devenit imaginea brandului Maserati in Romania, primind de la reprezentanta un super model Coupe GT, in valoare de 110.000 de euro. Catalin are si el cateva conditii impuse prietenilor pe care ii plimba cu masina. "Eu ii las sa fumeze, dar nu suport sa-mi lase pe jos diverse ambalaje. si mai am o problema foarte mare cu mirosul de transpiratie, de aceea fac o selectie atenta a pasagerilor", spune ferm Botezatu.

Adi de la Valcea isi rasfata copilotul

Manelistul a achizitionat in aceasta vara celebrul Lamborghini galben pe care l-a condus mult timp Garcea, alias Mugur Mihaescu. L-a costat 120.000 de euro, insa Adi de la Valcea spune ca masina face toti banii. "Vreau ca lumea sa se simta bine la mine in masina. ii las sa fumeze, sa manance, sa asculte ce muzica vor ei. Nu suport insa sa-mi deranjeze covorasele sau sa imi zgarie pielea din interior", ne-a spus celebrul manelist.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.