Solista de la Sexxy a trecut la cratita si le pregateste muncitorilor care lucreaza la vila sa ciorbite, tocanite si placinta cu branza.

Desi se spune ca isi petrece timpul mai mult prin saloanele de infrumusetare si la shopping, Claudia de la Sexxy are si calitati de gospodina. Focoasa bruneta s-a refugiat la Constanta, acolo unde supervizeaza lucrarile de consolidare ale vilei pe care tocmai si-a achizitionat-o in orasul de la malul marii.

In aceasta perioada, solista a renuntat la tinutele sexy de scena in favoarea banalului sort de bucatarie pentru a le gati muncitorilor pe care i-a angajat. "stiu sa gatesc si imi place sa stau in bucatarie.

Trebuie sa le pregatesc zidarilor in fiecare zi un pranz cald in care este inclus un meniu specific romanesc: ciorbe, tocanite, peste. Uneori ii rasfat si cu cate un desert, favoritele lor fiind placintele cu branza", a declarat pentru Click! cantareata.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.