Desi nu mai figureaza in acte ca sot si sotie, Rita si Nelu Muresan continua, spre surprinderea tuturor, sa duca aceeasi viata de familisti. Mai mult, ea a anuntat ca va pleca intr-o croaziera pe Mediterana, impreuna cu fetitele, si, surpriza!, pe iaht se va imbarca si... Nelu.

Rita si Nelu au divortat de cateva luni, dar asta nu inseamna ca nu sunt vazuti impreuna, atat la evenimentele mondene, cat si pe Litoral, fiind surprinsi, in urma cu o luna, de paparazzi Click!, luand pranzul la o terasa din Mamaia. Ca sa nu mai adaugam ca fostul partener de viata al designerului inca se incapataneaza sa mai poarte verigheta, semn ca mai spera la o minune: "E normal ca, de dragul copiilor nostri, sa petrecem vacantele in patru.

Saptamana viitoare vom pleca intr-o croaziera pe Mediterana. Momentan, nici eu si nici el nu avem o alta relatie, asa ca nu deranjeaza pe nimeni daca petrecem timpul liber impreuna", a declarat, pentru Click!, Rita. Ea a bifat, saptamana trecuta, un succes pe plan profesional, fiind invitata sa-si prezinte creatiile vestimentare in Spania, in statiunea Marbella.

Incantati de modele, doi afaceristi au cumparat, dupa show, jumatate din colectie, achizitia lor ridicandu-se la peste 10.000 euro: "Pacat ca n-am avut mai multe haine, caci am avut mare succes. Am plecat in Spania cu patru valize si m-am intors cu doua", ne-a mai spus ea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.