Mihai Traistariu a fost solicitat pentru a doua oara sa participe la show-ul difuzat de Pro TV, "Dansez pentru tine", dar inca nu s-a hotarat daca sa accepte sau nu oferta.

Cantaretul este nemultumit de faptul ca are interdictie sa apara la alte posturi tv, dar nici onorariul nu este tocmai satisfacator. Din surse neoficiale, acesta se ridica la suma de 1.500 de euro pe editie.

Fiind unul dintre cei mai voga solisti autohtoni, producatorii show-ului "Dansez pentru tine" si-l doresc cu ardoare si pe Mihai Traistariu ca participant. Desi l-au mai solicitat o data si el a declinat oferta, reprezentantii Pro TV l-au contactat din nou, i-au prezentat toate conditiile, dar inca nu i-au facut o oferta financiara tentanta. Astfel, daca ar accepta sa participe la "Dansez pentru tine", Mihai ar trebui sa se mute in Bucuresti, iar in fiecare zi a saptamanii ar avea cateva ore de repetitii, singura zi libera fiind sambata.

"Conditiile de cazare sunt excelente si pot sa o aduc si pe Ioana, iubita mea, sa locuiasca impreuna cu mine, la hotel. insa eu cred ca nu pot face fata unui program atat de incarcat", ne-a declarat cantaretul. Un alt impediment ar fi acela ca Pro TV ii interzice solistului sa apara si la alte posturi tv, pe toata perioada concursului.
"S-a nimerit ca nuca in perete. in luna septembrie lansez noul meu album, al 10-lea din cariera si, totodata, alte doua videoclipuri noi. Este chiar aiurea sa ma inchid in Buftea si sa nu pot sa-mi cant piesa noua la televizor. Practic, imi sabotez promovarea albumului", a adaugat Mihai. in plus, cantaretul este cooptat in echipa emisiunii "Vreau sa fiu mare vedeta", de la Antena 1, ca membru al juriului, pentru 12 editii.

Desi nu a dorit sa precizeze suma pe care o primeste pentru acest contract, se zvoneste ca aceasta se ridica la aproximativ doua-trei mii de euro. Mai mult, Mihai a primit oferta din partea postului muzical Hit TV, care se va lansa in curand, sa prezinte, saptamanal, o emisiune cu invitati din showbiz si, incantat de propunere, a acceptat pe loc.

Traistariu va veni in Bucuresti la inceputul saptamanii viitoare, pentru o ultima negociere cu Pro TV. Desi majoritatea artistilor au primit sume cuprinse intre 1.000 si 1.500 de euro pentru fiecare editie a emisiunii "Dansez pentru tine", Traistariu este hotarat sa pretinda o suma dubla fata de acestia.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.