Darren Hayes, fostul solist al trupei de succes Savage Garden, a fost arestat luna trecuta sub acuzatia ca ar fi insultat pe motive rasiale un membru al personalului unui restaurant tailandez, potrivit BBC News. Starul pop de 35 de ani s-a predat politiei dupa incidentul care s-a produs pe 22 iulie, la un restaurant din Soho, Londra, informeaza NewsIn.

Potrivit purtatoarei de cuvant a Politiei Metropolitane, Hayes a fost eliberat pe cautiune si urmeaza sa fie supus unei anchete.

Avocatul lui Hayes a mentionat ca starul este "foarte suparat" si "nega cu indarjire acuzatiile". "Darren nu poate sub nicio forma sa comenteze, deoarece acest incident este investigat de politie, cu care a cooperat pe deplin."

"Oricine il cunoaste pe Darren isi poate da seama ca aceste acuzatii sunt respingatoare pentru el si nu sunt in concordanta cu lucrurile in care crede," se arata intr-o declaratie a avocatului cantaretului.
Hayes a format trupa Savage Garden in 1994, impreuna cu producatorul Daniel Jones. Cei doi au avut n oua piese in Top 20 din Marea Britanie, intre 1997 si 2000, printre care "Truly, Madly, Deeply", "To the Moon and Back" sau "I Knew I loved You".

Cantaretul nascut la Brisbane si-a lansat luni al treilea album solo, intitulat "This Delicate Thing We've Made".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.