Solista a depus deja dosarul la Ministerul invatamantului si asteapta aprobarile pentru a deschide o gradinita particulara, intr-o vila din Capitala.

Deloc novice in lumea afacerilor, Andreea Antonescu a decis sa profite de criza locurilor in gradinitele de stat urmand sa-si deschida un business in acest domeniu. Solista va investi o suma considerabila, 100.000 de euro, achizitionand deja spatiul necesar intr-o vila din Bucuresti. Mai mult, fosta partenera de scena a Andreei Balan a depus deja dosarul cu acte la Ministerul invatamantului, asteptand sa primeasca aprobarile necesare.

Pentru a deschide gradinita privata, Andreea are nevoie de o autorizatie de incredere din partea Comisiei Nationale de Evaluare si Acreditare a invatamantului Preuniversitar. Pe langa statutul de patroana, artista tinteste si profesia de cadru didactic, intentionand sa le predea prescolarilor ore de muzica.

Citeste si:

"Mie imi plac foarte tare copiii si chiar am rabdare sa lucrez cu ei. Mi-ar placea sa predau lectii de muzica la gradinita, mai ales ca studiile pe care le am imi permit sa fac acest lucru. Facultatea de Psihologie m-a ajutat enorm in relatia cu cei din jurul meu, dar o influenta pozitiva a avut-o si mama mea, care este invatatoare. Ea mi-a transmis simtul pedagogic", ne-a declarat Andreea.

Tinand cont de faptul ca un loc intr-o gradinita particulara din Bucuresti costa in jur de 1.000 de lei pe luna, Andreea are toate sansele sa-si amortizeze investitia relativ repede. Unitatea de invatamant pe care o va detine va avea o capacitate de aproximativ 30 de locuri.