Andreea Spataru a lesinat din cauza loviturilor si a fost "reanimata" cu apa rece
Vedeta "Playboy" Andreea Spataru, cunoscuta publicului larg de la National TV, unde apare in cadrul emisiunii "Dimineata cu Razvan si Dani", a fost snopita in bataie, luni seara, de iubitul ei, "Boschet". Incidentul s-a produs in jurul orei 21.30, in spatele complexului de sanatate "Miramar", din sectorul 2 al Capitalei, chiar peste drum de blocul in care locuieste barbatul, pe strada Aleea Socului.

"Boschet", pe numele sau adevarat Ionel Cojocea, a inceput s-o bata pe apetisanta blonda in plina strada, langa jeep-ul sau, de fata cu soferul si cu vecinii alertati de tipetele ingrozite ale victimei. Potrivit martorilor, "Boschet" si-a lovit iubita cu bestialitate, cu pumnii si picioarele. "A lovit-o minute in sir. Pur si simplu o calca in picioare. Din cand in cand o scuipa, o injura si o tragea de par", ne-a declarat unul dintre martori, care, de teama, a preferat sa-si pastreze anonimatul.
In jurul orei 22.00, la fata locului a aparut un echipaj al Sectiei 9. "Boschet" nu-si mai lovea prietena deoarece aceasta lesinase intre timp, iar cineva o stropea, de zor, cu apa dintr-o sticla de plastic. Dupa ce si-a revenit in simtiri, Andreea Spataru si-a recuperat poseta din mainile lui "Boschet" si, de fata cu politistii, s-a urcat intr-un taxi si a plecat acasa. Desi avea urme clare de violenta pe chip, tanara a refuzat sa depuna plangere impotriva iubitului violent.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.