Cele doua cantarete sunt obligate, prin contract, sa-i dea lui Branko o treime din ceea ce strang "la sutien"
Cele doua componente ale trupei Bordo, Silvia Stancu si Angela Muresan, au semnat la sfarsitul anului trecut un contract prin care se obliga sa imparta bacsisul rezultat in urma unor spectacole cu un impresar din Chicago. Fiind vorba de un contract incheiat la data de 10 noiembrie 2006 intre Branislav Podrumedzic, organizatorul festivalului "Taste of Romania", si trupa Bordo, in care sunt mentionate obligatiile partilor contractante, la prima vedere actul nu ridica mari semne de intrebare.
Insa la punctul 5 sta scris negru pe alb ca: "Bacsisul va fi impartit in trei parti egale intre Branko, Silvia si Angela". Acest aspect aminteste de obiceiul practicat de manelistii din Romania, care isi rotunjesc veniturile din banii obtinuti in schimbul dedicatiilor. Cum fetele de la Bordo nu canta manele si au abordat alt gen muzical, este greu de crezut ca diaspora din America ar "arunca cu bani" pe scena de spectacol.
Dar, iata ca cineva ridica pretentii, asadar cele doua cantarete strang ceva "la sutien".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.