Sunt frumoase, celebre si au o multime de admiratori in toata lumea.

Actritele de la Hollywood, care in lumina reflectoarelor si aranjate de stilisti renumiti par perfecte, au defecte pe care le ascund de ochii fanilor. Celulita se pare ca nu le-a "iertat" nici pe starurile din cetatea filmului. Fie ca sunt tinerele, fie ca au trecut bine de 40 de ani, divele cad prada nemilosului "dusman".

Sharon Stone a innebunit milioane de barbati din intreaga lume cu celebra scena din "Basic Instinct". Actrita, acum in varsta de 49 de ani, "lupta" insa cu timpul nemilos, care lasa urme adanci pe corp. Desi e inca foarte atractiva, vedeta are o celulita "ca la carte" pe fund si coapse.

Actrita Jennifer Garner
si-a petrecut recent o vacanta de vis in Hawaii alaturi de sotul ei, Ben Affleck. Moment numai bun pentru paparazzi, care i-au "tras" in poza un secret bine pazit: coaja de portocala de pe picioare. si asta in ciuda faptului ca frumoasa actrita are un corp cu dimensiuni de invidiat.

Nicollette Sheridan e probabil cea mai sexy dintre "Nevestele disperate" (serial american de mare succes, care poate fi urmarit si la noi). Nicollette (43 de ani) nu se poate lauda cu un trup perfect. Pe picioare are "cute" si urme de celulita nu tocmai estetice.

Oricat de bogata, celebra si nebunatica ar fi, Paris Hilton si-a gasit un dusman pe masura: celulita! Blonda de 26 de ani, care a iesit nu demult din inchisoare, incearca sa combata amenintarea cu exercitii fizice si miscare. Pana atunci insa, adio pantalonasi scurti si fustite milimetrice!

E tanara, proaspata si foarte senzuala. "Da, dar e plina de celulita pe picioare", ar spune dusmanii lui Kirsten Dunst, si nu fara motive intemeiate. Fotografiile in care a fost surprinsa la plaja nu-i fac deloc cinste actritei de 25 de ani.

Actrita Halle Berry (41 de ani) este una dintre cele mai frumoase si talentate femei de la Hollywood. Cu o mica exceptie, se poate spune ca are un corp perfect. Exceptia se numeste insa "celulita" si se afla repartizata, in cantitati mici, ce-i drept, pe superbele picioare ale actritei.

Actrita Heather Locklear
(45 de ani) traieste o perioada infloritoare alaturi de iubitul ei. La fel de infloritoare insa, spun criticii nemilosi, este si celulita de pe picioarele vedetei din "Melrose Place". Apetisanta blonda are un corp foarte bine proportionat, dar cand vine vorba sa se expuna in costum de baie, multi raman cu gura cascata! si nu de placere!

Poti avea celulita si daca ai 20 de ani si esti sportiv de performanta! Dovada vie este jucatoarea de tenis Maria Sarapova.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.