Tania Budi si-a dorit de foarte mult timp sa paseasca in fascinanta lume a designerilor. impreuna cu Tara Anderson, o actrita americana, fosta prezentatoare TVR a pus bazele unei afaceri considerata de ea profitabila.
Astfel, cele doua si-au lansat, in luna iunie, printr-un eveniment de an-vergura, o linie de costume de baie, intitulata sugestiv, "CC California Constanta". Esecul acestei investitii a inceput sa se contureze inca de la evenimentul de lansare, cand cei prezenti la prezentare nu au fost deloc impresionati de creatiile blondelor.

Blondele s-au limitat la doua modele distincte de costume de baie, in culori diferite, cu un design extrem de comun. Costumele, care costa 99 de lei, se comercializeaza la o taraba din statiunea Mamaia, si, chiar daca sunt expuse, nu atrag deloc clientii. "Nu cumpara nimeni. Stam aici, de dimineata, pana seara degeaba. Merge foarte prost", ne-a spus una dintre vanzatoare. Nici macar afisul cu Tania si cu Tara, amplasat langa taraba, nu atrage posibili cumparatori. in anumite perioade ale zilei, costumele de baie sunt lasate de vanzatoare nesupravegheate si nici macar atunci nu vezi pe cineva in apropierea tarabei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.