Desi a recunoscut ca are rau de inaltime, Mihai Traistariu si-a luat inima in dinti si, vineri seara, a facut o plimbare cu telegondola din statiunea Mamaia.

Paparazzii Click! l-au surprins pe cantaret impreuna cu trei domnisoare, alaturi de care si-a petrecut seara, iubita sa fiind plecata din oras.

Cantaretul a profitat in acest weekend de faptul ca iubita sa, Ioana, s-a aflat la Cluj pentru a sustine cateva examene la facultate si vineri seara a iesit la o plimbare prin Mamaia impreuna cu trei fete, prietene de-ale sale din Constanta. Paparazzii Click! l-au surprins pe Mihai chiar la capatul din centrul statiunii al faimoasei telegondole.

Imbracat lejer, in blugi si tricou alb cu imprimeu, solistul a afisat, totusi, un look schimbat: si-a vopsit, din nou, parul blond. inca de la aparitia sa, Mihai a fost asaltat de cativa admiratori, sau, mai bine spus, admiratoare, care nu l-au lasat sa se aseze la coada pana cand nu a dat zeci de autografe si nu a facut cateva poze. Dupa cateva minute petrecute impreuna cu fanii, cantaretul s-a asezat la rand, la fel ca oricare turist, fara a avea pretentii sa aiba prioritate la casa. Pe de alta parte, nici nu s-a aratat vreun doritor care sa-i cedeze locul.

Ajuns la ghiseu, Mihai a scos o bancnota de 50 de lei din portofel si a platit toate cele patru bilete, respectiv 32 de lei. Dezorientat, solistul a dat semne ca habar nu are cum trebuie sa utilizeze cartela pentru a se urca in cabina, insa cativa turisti binevoitori l-au lamurit imediat. Desi se citea un sentiment de teama pe fata lui, dupa ce s-a urcat in cabina, Mihai a afisat, de dragul fanilor, un zambet larg si i-a salutat pe cei care ii faceau poze.

Desi locuieste in Constanta, iar telegondola este in Mamaia de trei ani, solistul abia acum si-a luat inima in dinti sa faca o plimbare pe deasupra statiunii. El a recunoscut, in repetate randuri, ca are rau de inaltime si ca a acceptat sa mearga la concertele din strainatate cu avionul gandindu-se la banii incasati dupa fiecare spectacol.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.