Film in care realitatea stirilor PRO TV devine pretext pentru un scenariu, in care "Legea coboara in strada", "Baieti buni" este totodata si spectacolul unor mari actori romani. Alaturi de personajele principale, interpretate de Dragos Bucur, Cabral, Florin Calinescu, Razvan Vasilescu, Stefan Banica jr, Anne-Marie Paraschivescu, din distributia serialului face parte si maestrul George Alexandru.
Dupa ce a jucat in peste 50 de filme - "Noi cei din linia intai", "Francois Villon", "Mircea" (R: Sergiu Nicolaescu), "Drumet in calea lupilor" (R: Constantin Vaeni), "Balanta" (R: Lucian Pintilie), "E pericoloso sporgersi", "Asfalt Tango"(R: Nae Caranfil), "Omul zilei" (R: Dan Pita), "Dulcea sauna a mortii" (R: Andrei Blaier) - si in mult mai multe piese de teatru, George Alexandru interpreteaza acum rolul lui Igor Stepanovici, "un om al lumii interlope, sef al mafiei rusesti din Romania". "Este un rol care imi convine foarte mult pentru ca imi da posibilitatea sa ma joc: sa fiu si simpatic (sper!), sa fiu si dur". Prima scena in care celebrul "Jorjac" - cum ii spun prietenii - a jucat alaturi de Dragos si Cabral a fost intr-un club.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.