Celebrul afacerist Irinel Columbeanu prefera femeile frumoase si tinere. Dupa despartirea de Anna Lesko si o posibila relatie cu manechinul Blanche, Columbeanu se reorienteaza. Cu ocazia lansarii in Romania a revistei "Men’s Health", al carei redactor-sef este Razvan Spiridon, magnatul a fost vazut la bratul unei tinere, despre care gurile rele spun ca ar fi minora. Columbeanu le-a adus cu el si pe fetele de la Trident, trei blonde "siliconate", pe care le sponsorizeaza si despre care se zvoneste ca nu ar avea o relatie strict profesionala.

La lansarea revistei, ce a avut loc in fata Palatului Regal, au fost prezente o serie de vedete autohtone, printre care Cristina, regina R&B, insotita de buna ei prietena Ana-Maria, de la Demmo, dar si politicieni, in persoana lui Cozmin Gusa. Acesta din urma a venit la bratul sotiei, care nu l-a scapat nici o secunda din vedere, caci in jur erau multe domnisoare bune de copertele revistelor pentru barbati. Pe lista de invitati s-au mai numarat George Vintila, Luana Mitran (fosta sotie a lui Cabral), Daniel Buzdugan, Ionut Lupescu, Nana Falemi sau Malvina si Albertina.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.