Chiar daca spune ca n-o intereseaza sexul copilului, la aflarea vestii ca va avea o fetita, Rocsana s-a bucurat nespus de mult. Iar pentru rolul de mamica, vedeta s-a pregatit citind de-a fir a par toate cartile scrise de celebrul dr. Spock.

Daca o intrebai anul trecut ce planuri are, cu siguranta Rocsana Marcu nu se gandea ca va deveni asa de curand mama. Iata insa ca sarcina, de care a aflat pe neasteptate, nu doar ca a luat-o prin surprindere, dar a bucurat-o si nu s-a gandit nici o clipa ca a sosit intr-un moment nepotrivit. "Nu cred ca o cariera poate fi mai importanta, asa ca nu m-am gandit sa aman ocazia de a fi mama", marturiseste Rocsana.

Vedeta tv e o gravida cat se poate de energica, desi sarcina se afla pe ultima suta de metri. Asadar, ea continua sa iasa in oras pentru cumparaturi. Recent, paparazzi de la "Spy" au surprins-o alergand prin centrul Capitalei ca si cand nu ar fi in ultima luna de sarcina.

Nici de filmari nu se teme. Rocsana a putut fi vazuta intrand in studiourile Kanal D, unde interpreteaza un rol intr-o telenovela. Partenerii de platou se tem sa nu fie partasii unei nasteri "in direct".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.