Elena Basescu a semnat un contract de 20.000 de euro, cu firma germana BeltArt, ce comercializeaza accesorii din piele si jeansi. De cateva zile, numeroase afise cu fiica cea mica a lui Basescu au aparut pe peronul statiilor de metrou.

De aproximativ doi ani, foarte multe companii "se bat" pentru ca Elena Basecu sa le repre-zinte imaginea. Elena este curtata mai ceva ca un manechin profesionist, iar contractele de publicitate curg unul dupa altul. Cel mai recent "angajament" pe care fata cea mica a presedintelui l-a semnat e cel cu vestita casa de moda germana BeltArt, care comercializeaza accesorii din piele si jeansi. Desi Elena a facut o sedinta foto, purtand produsele firmei a carei imagine o reprezinta, pozele ei nu apar pe site-ul companiei.

Calatorii se holbeaza la afise

Sedinta foto a fost realizata la Cheile Rasnoavei, sub indruma-rea fotografului Marius Baragan si a expertului in machiaj Alexandru Abagiu. in schimb, o parte dintre aceste fotografii a fost transformata in panouri publicitare uriase, care au impanzit principalele statii ale metroului bucurestean.

Desi Elena nu poarta tinute provocatoare, afisele ce o infatiseaza atrag privirile tuturor trecatorilor, care se mira ca au ocazia sa o vada pe fiica cea mica a prese-dintelui "privindu-i" de langa peron. Pentru ca sloganul firmei este in engleza, "Fashion me around", multi dintre cei care se holbeaza la panouri nu-si dau seama care este motivul pentru care Elena Basescu le "zambeste" din statia de metrou.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.