Victoria Beckham, componenta trupei Spice Girls va juca rolul unei domnisoare de onoare supraponderale in serialul de succes "Betty cea urata".

Filiforma vedeta va soca audienta jucandu-si propriul rol intr-un episod din celebrul serial, sub povara a multe kilograme pe care se presupune ca le-a capatat in urma sosirii in Statele Unite.

O sursa din interiorul retelei de televiziune ABC a declarat celor de la Daily Mail faptul ca publicul care va astepta aparitia slabutei Posh pe micile ecrane, va fi extrem de dezamagit. "Va soca ecranul cu o imagine cu multe kilograme datorate confortului descoperit in Lumea Noua, care s-a materializat in mancatul obsesiv."

Scenariul va respecta o parte din realitate, sotii Beckham mutandu-se recent in Los Angeles, in urma unui contract de mai multe milioane semnat de David cu echipa de fotbal locala.

Dar ce eforturi va face Victoria pentru a patrunde in lumea actoriei intr-un rol pentru care ar trebui sa se ingrase urgent? Conform declaratiilor artistei, nu prea multe..."imi voi juca propriul rol. Voi avea, insa un costum grozav, in urma caruia voi intra in personaj fara prea mare greutate".

Iata ca dorinta cea mai acuta a lui Posh de a fi star hollywoodian s-a indeplinit, chiar daca e vorba doar de cateva scene intr-un serial de televiziune.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.