Pasionata de shopping, dar extrem de ocupata, Oana Zavoranu a gasit solutia ideala pentru a imbina utilul cu placutul. Ori de cate ori doreste sa isi reinnoiasca garderoba, vedeta apeleaza la o prietena care aduce marfa de foarte buna calitate din strainatate.

Chiar daca cheltuie uneori exagerat, Pepe nu-i reproseaza Oanei acest lucru, el fiind de fapt cel care se bucura de schimbarile de look pe care sotia sa si le face la intervale scurte de timp. Cantaretul a recunoscut ca nu se poate plictisi in prezenta Oanei, pentru ca aceasta este mereu imprevizibila si plina de energie.

Astfel, focoasa bruneta isi suna amica atunci cand are nevoie de ceva nou si isi programeaza o vizita la domiciliul acesteia. si pentru ca nu se uita la bani atunci cand e vorba sa investeasca in propria imagine, Oana lasa adesea sume foarte mari, fiind o clienta mai mult decat generoasa. Ultima data cand si-a achizitionat lenjerie intima de la prietena sa, Oana a scos din buzunar nu mai putin de 70 de milioane de lei. Prezentatoarea emisiunii "Preludiu" de la Romantica are gusturi rafinate, optand pentru negru atunci cand e vorba de bikini si sutiene, preferand aceeasi culoare si pentru lenjeria de pat, care trebuie sa fie din satin.

Oana a si recunoscut ca tinutele ei de casa sunt mai mult decat sumare, fiind compuse doar din chiloti tanga si sutiene cat mai decoltate. Artista, care s-a lansat si in muzica, nu neglijeaza deloc eforturile prietenei ei care ii procura haine din strainatate si ii lasa acesteia un bacsis multumitor. Asa s-a intamplat si ultima oara, Oana platind pentru lenjeria de 70 de milioane lei "un comision" de 10 la suta.