Venita ieri sa-si vada fiica pe patul de spital, mama Adrianei Bahmuteanu s-a suparat pe ginerele ei, miliardarul Silviu Prigoana, care, spune ea, "nu a catadicsit sa-si viziteze consoarta pe perioada celor trei zile cat a fost internata".

Dupa ce a petrecut un weekend plin de peripetii in Delta alaturi de sotul ei (s-a plimbat cu avionul si cu salupa), Adriana, insarcinata in luna a saptea, a inceput sa acuze contractii din ce in ce mai puternice. Cum acestea au devenit de nesuportat, marti dupa-amiaza, la sfatul doctorului ei, Silvia Miciner, Bahmu a fost internata la Spitalul CFR- Sectia Maternitate. "Copilul nu e suficient de mare. La 28 de saptamani exista riscul pierderii sarcinii. Era gata sa-l pierdem, daca nu se intervenea urgent cu un tratament specific menit sa-i linisteasca aceste contractii", a precizat dr. Silvia Miciner.

Aflata pentru a doua oara pe patul de spital, Adriana a tras de aceasta data o sperietura zdravana. Nu acelasi lucru se poate afirma si despre Silviu Prigoana, care nici macar nu a venit sa-si viziteze consoarta la spital. "Silviu are oroare de spitale. Plus ca el nu se sperie asa usor. M-a sunat sa ma intrebe daca e cazul sa mai vina sa ma vada si i-am zis sa stea linistit". Mama Adrianei, Petruta Toma, a fost insa foarte afectata de comportamentul nepasator afisat de viitorul sau ginere fata de femeia care-i poarta copilul in pantece. "E inadmisibil sa nu vina la ea! Asa facea si barbata-miu. Bine ca la televizor se da tata iubitor, cand in realitate nu-l intereseaza decat ce avion sa-si mai ia", a rabufnit suparata soacra miliardarului.

Daca Silviu i-a trimis totusi un impozant buchet cu flori, fiii acestuia - Honorius si Silvius - nici macar n-au intrebat-o pe Adriana de sanatate. Bahmu si mama ei au trecut ieri prin alte emotii cand au vazut ca practic copilul nu mai misca: "Ne-am impacientat imediat. Doctorii m-au pus la aparate si au observat ca, de fapt, fatul isi schimbase pozitia". Daca nu vor mai aparea alte complicatii nedorite, Adriana va parasi astazi spitalul, doctorii recomandandu-i sa stea cat mai mult la pat si, eventual, sa se plimbe seara, insa numai pe jos, in niciun caz cu avionul.

Prigoana: 'Am stat acasa sa spal si sa plimb catelul>>

Miliardarul nu e afectat de acuzatiile soacrei sale, spunand ca s-a interesat de starea Adrianei, prin telefon. "Eu nu sunt medic, sa stau acolo si s-o veghez. Pierdeam timpul degeaba, nu de alta, dar am avut si eu 'treburile>> mele: am spalat rufe, le-am pus la uscat, am scos catelul la plimbare, le-am incalzit copiilor mancarea, pentru ca soacra mea nu s-a oferit sa faca acest lucru. Oricum, diseara (n.r. ieri) ma duc s-o vad pe Adriana", ne-a spus Prigoana.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.