Invitata la „Plaja lui Maruta“ (sau pe „Plaja lui Maruta“?) a fost, intr-o zi, Majestatea sa Cristina Spatar, Regina R&B.

Care Majestate a povestit cit de ocupata este si cit de multe concerte are. Aceasta informatie l-a cam mirat pe Maruta, care si-a si manifestat uimirea printr-o intrebare: „Da' cum de ai atit de multe spectacole, in conditiile in care n-ai mai scos nici un album de multa vreme?“. „Am!“, a raspuns Majestatea. Apoi a adaugat: „Uite, simbata, am avut o petrecere la care am primit 5.000 de euro“. Hopaaa! Pe ce facem pariu ca petrecerea aia nici macar n-a existat? Sau, hai, fie, treaca de la mine, pe ce facem pariu ca, daca a existat, nu a umflat cardul Majestatii cu mai mult de 500 de euro, iar aia 5.000 declarati n-au fost decit un gest disperat de PR? Acuma, nici macar nu e asta problema, ca Regina s-a facut de ris aratind cit e de disperata. Problema e ca si i-a pus in cap, cu aceasta ocazie, pe aia care chiar au o cota ridicata pe piata. Pai, daca aude Loredana ce declaratie a facut, ii ciufuleste imediat pletele alea regesti. Ca sa nu mai vorbim de ce se va intimpla daca aude Stefan Banica jr.! Brrr...


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.