Pericol. Iubita lui Silviu Prigoana, Adriana Bahmuteanu, se afla la spitalul CFR 2, din cauza contractiilor pe care le-a avut in weekend
Adriana Bahmuteanu a fost internata, ieri, de urgenta la Spitalul General CFR 2 din Capitala, dupa ce a resimtit timp de cateva zile contractii violente. Partenera de viata a omului de afaceri Silviu Prigoana a fost diagnosticata cu hipercontractivitate si retinuta sub supraveghere medicala, intrucat situatia delicata in care se afla comporta un risc crescut de nastere prematura. Din fericire, concluziile medicilor privitoare la starea de sanatate a copilului sunt bune, insa Adriana va fi nevoita sa mai ramana o vreme in spital pentru tratament.

Vedeta ne-a marturisit, ieri, de pe patul de spital ca se simte putin mai bine si ca i se fac perfuzii. Adriana a declarat ca are contractiile de cateva zile, insa s-a simtit cu adevarat foarte rau si a intrat in panica din cauza lor in acest weekend, cand se afla la Sulina. Ea crede ca aceasta stare a survenit pe fondul agitatiei din ultima vreme, cand a tot fost plecata si a avut o multime de activitati. Adriana Bahmuteanu a intrat in alerta cand a simtit ca se intetesc contractiile, spaima ei fiind alimentata de experienta dureroasa de anul trecut, cand a pierdut o alta sarcina. Vedeta este insarcinata in sase luni si jumatate, urmand sa nasca, potrivit estimarilor la termen normal, la sfarsitul lunii octombrie sau inceputul lui noiembrie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.