Declaratia incendiara a Angelinei Jolie, care a marturisit ca a renuntat la Jenny Shimizu din dragoste pentru Brad, a determinat-o pe fosta iubita sa rupa tacerea. Modelul de origine nipona, prin al carei pat au trecut Madonna si Naomi Campbell, povesteste ca Angelina e o amanta incredibila.
Nu mi-am ascuns niciodata bisexualitatea. Dar de cand l-am intalnit pe Brad mi-am dat seama ca astfel de relatii nu-si mai au locul in viata mea, declara, in urma cu doua zile, senzuala Angelina Jolie. Fosta iubita, modelul Calvin Klein, Jenny Shimizu, spune insa ca Angelina are instincte de lesbiana, iubeste aventura si pericolul si se va intoarce mai devreme sau mai tarziu in bratele sale.

IDILA CA-N FILME


Manechinul nipon a intalnit-o pe Angelina pe platourile de filmare ale peliculei Foxfire si intre cele doua a fost dragoste la prima vedere, Shimizu initiind-o in tainele iubirii lesbiene pe timida Jolie. Angelina are un corp care-ti taie respiratia, are curbe perfecte si o piele incredibil de fina... dar ce ma scoate din minti la ea sunt buzele. Mi-a explorat pasional fiecare centimetru de corp si e de neinchipuit ce poate face cu gura. Brad e un norocos!, si-a descris actrita, fosta iubita.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.