Ilinca a pozat pana acum doar in ipostaze sexy, in revista FHM, fara a renunta insa la bikini si sutien. "Dupa ce am facut un pictorial mai indraznet pentru o anumita publicatie, am primit si propuneri de a aparea in revista Playboy"- a declarat aceasta in cadrul emisiunii "Agentul VIP" de la Antena 2.

Simpatica prezentatoare, care tocmai si-a schimbat culoarea la par, devenind din blonda aproape satena, a adaugat ca educatia riguroasa pe care a primit-o de la tatal sau nu-i permite sa se dezbrace de tot. "Tatal meu este o persoana mai conservatoare. Nu ar fi niciodata de acord sa apar goala prin reviste. Mi-ar fi rusine sa ma vada asa. Am fost crescuta dupa anumite norme morale si nu as indrazni vreodata sa le incalc", a mai precizat aceasta. Chiar daca nu se vede facand altceva in afara de televiziune, Ilinca a dezvaluit ca a intampinat probleme la inceputul carierei sale, neputind sa renunte la accentul ardelenesc.

Vrea sa faca nunta ardeleneasca

Ea a trebuit sa ia chiar lectii de dictie pentru a se corecta. Prezentatoarea de la Kanal D spune ca se simte inca legata de meleagurile natale si ca isi doreste foarte mult sa faca nunta in Ardeal, dupa obiceiurile specifice zonei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.