Intr-un top al celor mai frumoase actrite romance de dupa '89, realizat de publicatia electronica cinemagia.ro, Monica Barladeanu, Dean pentru americani, se afla pe prima pozitie cu cele mai multe voturi obtinute de la cinefili.

Dupa modelul clasamentelor hollywoodiene, doritorii si-au exprimat parerile pe site-ul revistei si cu privire la cea mai fierbinte scena din filmul romanesc de dupa revolutie, au optat pentru cea mai inspirata injuratura pe care au auzit-o intr-o pelicula regizata de un roman si au votat cea mai tare replica dintr-o productie cinematografica de dupa 1989.

SANII NICOLETEI, DETRONATI

Astfel, Monica Barladeanu conduce detasat, inainte de inchiderea votului, in fata unor rivale ca Nicoleta Luciu, Maria Dinulescu (Vocea Inimii, California Dreamin'), Daniela Nane, Anca Turcasiu sau Olimpia Olari (Azucena) in topul celor mai sexy actrite de dupa '89. Pe de alta parte, partida de amor dintre actrita Maria Dinulescu si actorul Jamie Elman din pelicula California Dreamin' a regretatului regizor Cristian Nemescu este considerata mai incitanta decat secventa din Azucena, in care Nicoleta Luciu isi arata celebrii sani pe marele ecran si decat mangaierile dintre Maria Popistasu si Ioana Barbu in filmul "Legaturi bolnavicioase".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.