Cantareata Cristina Spatar ne-a marturisit ca nu poate trai fara sex si fara farduri, mai exact, fara anticearcan.

Probabil ca, dupa o noapte nebuna, artista chiar are nevoie de mici trucuri de machiaj care sa-i ascunda cearcanele. „Sunt dependenta de sex si anticearcan si nu-mi pot imagina cum ar fi sa traiesc fara ele“, a recunoscut artista. In plus, este si ea, ca majoritatea vedetelor, o fashion addict, care cheltuieste sume consistente la shopping si se mandreste cu o colectie fabuloasa de pantofi: „Am o mare slabiciune pentru incaltaminte. Stiu ca nu este foarte original, dar dupa parerea mea, o pereche de pantofi de calitate spune mai multe cuvinte decat multe bijuterii atarnate“.

Se apuca de scris versuri

Cristina vrea sa demonstreze ca este o adevarata „regina R&B“. Cantareata a mers pana la Londra, in patria reginei Elisabeta, unde a profitat de timpul liber pe care l-a avut intre concerte pentru a-si imbunatati cunostintele de limba engleza si pentru a obtine o diploma: „Am fost plecata o luna la Londra pentru a sustine niste concerte si pentru a absolvi un curs intensiv de limba engleza.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.