Cuplul Julia Chelaru si Bogdan Jianu a intrat pe ultima suta de metri in ceea ce priveste pregatirile pentru nunta. Zilele trecute, cei doi indragostiti si-au ales, in sfirsit, verighetele.
Pentru a definitiva modelul, bijutierul, bun prieten de-al lui Bogdan, le-a facut celor doi diverse mostre din argint, pe care le-au testat cite o zi, maxim doua. Desi bijuteriile ar fi trebuit sa fie o surpriza pentru blonda de la Essenza, Jianu a fost nevoit sa renunte la plan. Pentru a fi sigur ca verigheta ii vine ca o manusa viitoarei sotii, impresarul a trebuit sa-i afle dimensiunile inelarului.

`Am un prieten care mi le-a facut. Nu am vrut sa aleg un model din catalog. Julia a vazut niste mostre, pentru ca altfel nu aveam cum sa iau masura. Am facut probe, ni s-au facut diverse mostre din argint, pe care le purtam o zi doua sa vedem cum stau pe deget. Daca nu era bine, mai schimbam cite ceva. Verighetele sint din aur alb si sint o adaptare dupa inelul din filmul Stapinul inelelor.` - ne-a spus Bogdan Jianu. Tot ideea lui Bogdan a fost si declaratia de dragoste inscriptionata pe ambele inele. `Singura chestie neobisnuita e ca mesajul este scris in limba elvish`.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.