Basarabeanca Anna Lesko ne-a marturisit ca, in urma cu cativa ani, obisnuia sa croiasca haine pentru copii, in atelierul parintilor sai din Moldova. Cantareata si-a castigat astfel primii bani, din care si-a cumparat un ghiozdan.

Ne-a mai spus ca nu crede in reincarnare si, daca ar putea alege sa fie altcineva pentru o zi, ar prefera sa fie tot Anna Lesko. Nu considera ca homosexualii sunt de condamnat, intrucat nu judeca oamenii decat dupa caracter. Daca un barbat ar vrea s-o cucereasca, ar trebui sa evite accesorii precum ghiulurile si lanturile groase. La 17 ani, Anna si-a dat seama ca e facuta pentru show-biz. A avut o relatie de sapte ani cu miliardarul Irinel Columbeanu, iar de cateva luni este iubita lui Liviu Moreanu, fiul patronului unui restaurant din Capitala. Anna Lesko este cunoscuta pentru show-urile erotice pe care la face impreuna cu dansatoarele sale.

Rusoaica Anna Lesko ne-a marturisit ca si-a inceput cariera de „om al muncii“ in atelierul din Moldova al parintilor sai, unde, vreme de sase ani, a confectionat haine pentru copii. La 12 ani, din primii ei bani, si-a cumparat un ghiozdan cu imprimeuri. Nu crede in reincarnare si recunoaste ca uneori este prea critica.

Care este prima ta amintire?

Printre primele amintiri se afla un acvariu pe care mi l-a cumparat tatal meu. Imi spusese ca pestisorii trebuie sa mi-i aleg singura. Imi amintesc ca am cumparat un peste mare, auriu, pe care vanzatorul mi l-a dat in-tr-o punga cu apa. Mi-era frica sa nu moara pana sa-l pun in acvariu, mai ales ca de la targ pana acasa trebuia sa mergem cu doua autobuze.

Ce nu ai face niciodata?

N-as face nimic din ceea ce ar putea sa ma faca sa-mi schimb parerea despre mine.

Iti impui vreodata reguli? Care sunt acelea?

Sunt reguli morale, de bun- simt, cu care am crescut, reguli pe care nu mi le mai impun de multa vreme, ele facand deja parte din mine.

Care este principiul dupa care te ghidezi in viata?

Principiile sunt facute pentru a te abate de la ele.

Daca ai fi Dumnezeu pentru o zi, care ar fi primele trei lucruri pe care le-ai face?

Chiar si in gluma, chiar si sub pretextul unui joc al imaginatiei, mi se pare de neiertat ideea de a te crede Dumnezeu.

Care ti se pare culmea prostului gust la o femeie? Dar la un barbat?

Fardul strident si excesiv, la femei, ghiulurile si accesoriile masive, la barbati.

Ce parere ai despre homosexuali?

Gandesc despre oameni in functie de cum mi se dezvaluie caracterul lor, nu in functie de preferintele lor in asternuturi.

Ce detesti la fetele din show-bizz?

Absolut nimic.

In ce ti-ar placea sa te reincarnezi?

Nu cred in reincarnare, cred insa intr-o singura sansa lasata pe Pamant pentru a demonstra ca meriti apelativul Om.

Daca ai putea fi altcineva pentru o zi, pe cine ai alege si de ce?

As alege sa fiu Anna Lesko. Sunt zile in care chiar imi place fata asta... (rade).

Ce ai face daca ai fi invizibila pentru o zi?

Nu m-ar incanta ideea. Sa poti face atatea fara sa ai cu cine sa imparti...! In schimb, teleportarea m-ar interesa in mod expres.

Cat de des citesti? Ce fel de carti?

Citesc de cate ori timpul liber nu mi-l ocupa pictura. Ultima carte citita este “Strict Interzis”, de Dana Dorian. M-a fascinat atat de mult, incat, cu toate ca a trecut ceva vreme de cand am terminat-o, tot ma mai gandesc la ea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.