Conflictul dintre Britney Spears si fostul ei sot, Kevin Federline, pentru custodia celor doi copii, a intrat intr-o noua faza. in orice caz, asa crede presa de specialitate.

Fiecare dintre cele doua vedete actioneaza pe cont propriu si dau dovada de o imaginatie surprinzatoare pentru a castiga dreptul asupra celor doi pusti. Un razboi care, fara indoiala, ii tine in atentia presei, chiar daca, pe plan profesional, nici o noutate. Uluind publicul, Britney a devenit imaginea unui nou parfum Elizabeth Arden - fotografia prezinta o Spears incredibil de frumoasa si de "neprihanita", potrivit comentariilor mass-media. Pe de alta parte, dupa o serie de "schimburi de replici" mai mult sau mai putin amabile, avocatul lui Britney a decis sa-si abandoneze clienta trecand de partea cealalta a baricadei, la Kevin. Acesta din urma a fost acuzat de fosta sotie ca ar fi intretinut relatii amoroase cu "soacra", adica mama lui Britney.

Pentru a-si construi o aparare cat mai solida, Kevin a decis sa arunce in joc marturii ale unor oameni odinioara foarte apropiati lui Britney. in acest sens, cantaretul si dansatorul a contactat-o, prin intermediul unui agent, pe Alli Sims, multi ani cea mai buna prietena cu Spears si fosta ei asistenta. Allie a fost anuntata ca ar putea fi chemata in instanta si interogata in legatura cu atitudinea lui Britney fata de copii. Indiferent de ce se va decide aceasta sa spuna, presa are rolul ei in acesta poveste. Zilele trecute, o sursa apropiata divei declara pentru Life and Style Weekly ca Britney nu doreste decat sa "petreaca mai mult timp in compania lui Paris Hilton. Vrea numarul ei de telefon, vrea sa-i fie alaturi. Dar Paris nu mai pare interesata de Britney. A placut-o, la un moment dat, dar asta a fost tot", a spus respctiva sursa.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.