Ca un facut, Andreea Marin si Mihaela Radulescu ajung sa-si calce una alteia pe urme in cele mai neasteptate momente ale vietii lor. Ani de zile si-au disputat suprematia in televiziune, competitie extinsa si pe terenul actiunilor caritabile, s-au casatorit cu acelasi barbat, iar mai nou se pare ca Zana Surprizelor va ajunge pe mana medicului care in urma cu un an i-a salvat viata Mihaelei.
Andreea ne declara saptamana trecuta ca nu s-a gandit nici o clipa sa nasca in strainatate. "Data preconizata a nasterii este chiar de ziua mea, cu trei zile inainte de Craciun, asadar vreau sa-mi petrec sarbatorile acasa, cu toata familia si cu micuta nou-venita, nu pierduta prin vreun colt de lume", infirma astfel vedeta Tvr1 zvonurile conform carora s-ar fi hotarat sa nasca in capitala Frantei, informatii aparute cel mai probabil in urma unor vizite medicale pe care Andreea le-a facut la Paris.

MATERNITATI LA MODA


Prin urmare, Zana Surprizelor va opta pentru una dintre cele mai bune clinici din Bucuresti, printre cele mai cautate de catre vedete fiind la acest moment spitalul Panait Sarbu (fosta maternitate Giulesti), Filantropia si spitalul Elias. De altfel, Andreea Marin a si fost pacienta doctorului Bogdan Marinescu, directorul spitalului de Obstetrica si Ginecologie Panait Sarbu, in perioada in care incerca sa ramana insarcinata.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.