Miliardarul nu i-a simtit lipsa Monicai, care a fost ocupata cu cititul

Familia Columbeanu a revenit weekendul acesta la mare, intr-o noua formula. Cei trei, Iri, Monica si Irina, au fost insotiti de cumnata miliardarului, Ramona Gabor.

Profitand de prezenta acesteia, Monica si-a luat un scurt repaus in ceea ce priveste ingrijirea fiicei sale, Irina. Ea i-a cedat, increzatoare, pentru cateva ore rolul de mama, surorii sale. Iri si fetita lui, Irina, au stat pe plaja sub atenta supraveghere a Ramonei, in timp ce Monica s-a dedat lecturii, fiind extrem de preocupata de aceasta, nemaivazand si nemaiauzind nimic din tot ce se petrecea in jurul ei.

De fapt, aceasta nici nu si-a ridicat ochii din revista pe care o sorbea cu nesat nici cand fetita i-a fost adusa alaturi. Pe parcursul sederii la plaja Irinel, cumnata lui si Irina se distrau de minune la cativa pasi de Monica, ce, parea "transportata" de mesajul publicatiei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.