In timp ce si-a savurat cafeaua, Marius Moga a vorbit intruna despre muzica, chiar daca iubita lui, Iulia Vantur, nu parea foarte interesata de acest subiect. Daca altadata erau nedezlipiti unul de celalalt, acum compozitorul a ignorat-o complet pe blonda sexy de la PRO TV.

S-au indragostit pe platourile de filmare ale emisiunii "Dansez pentru tine", iar din luna decembrie formeaza un cuplu atipic. Privita la inceput cu scepticism de lumea mondena, relatia dintre Marius Moga si Iulia Vantur a avansat din ce in ce mai mult, cei doi aratand cu orice ocazie ca se simt foarte bine impreuna. Se pare insa ca nici ei nu sunt imuni la monotonia care, inevitabil, se instaleaza in orice cuplu si au aratat acest lucru sambata seara, in timpul unei intalniri in oras. Click! i-a surprins pe Iulia si pe Marius in Plaza Romania, la celebra cafenea Starbucks, in compania unui amic, caruia "micul Mozart" i-a acordat toata atentia.

Marius Moga a ajuns la intalnire ceva mai devreme decat iubita lui, Iulia. si ca sa nu se plictiseasca, a chemat un prieten la Starbucks Coffee. Au sorbit ore-n sir delicioasele cafele, timp in care discutia celor doi amici s-a referit doar la muzica, trupe si talente in devenire. Iubita celebrului compozitor si-a facut aparitia intr-un tarziu, gasind cu greu localul cu pricina in interiorul mall-ului Plaza Romania. Dupa ce a primit cateva indicatii, Iulia a descoperit cafeneaua si a poposit langa iubitul ei destul de preocupat de discutia cu amicul in compania caruia se afla.

Cu un look nou, bretonul scurt si sanii vizibil mariti, frumoasa cu parul balai s-a vazut nevoita sa-si cumpere singura cafeaua din care a sorbit mult timp si in compania careia si-a petrecut toata seara. Ignorata si vizibil iritata, frumoasa blonda de la PRO TV s-a bucurat extrem de mult in momentul in care cei doi au decis sa paraseasca terasa cafenelei, fiecare pe drumul lui. Dupa o scurta imbratisare, Marius Moga si-a lasat iubita sa plece cu taxiul, in timp ce el a plecat la volanul masinii sale. Comportamentul pe care l-au afisat cei doi lasa loc de speculatii, nefiind exclus ca perioada roz a relatiei sa fie de domeniul trecutului.

Iulia Vantur afiseaza, mai nou, un look total schimbat. Bretonul scurt si operatia de sani, speculata de catre presa, sunt acum noile arme ale prezentatoarei tv. Daca la inceputul relatiei cu Marius Moga totul parea sa fie "lapte si miere", iata ca intre cei doi a survenit monotonia.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.