Desi a anuntat ca nunta ei cu George Tal va avea loc cel mult peste 10 zile, iata ca Daniela Gyrfi se vede nevoita, din cauza birocratiei, sa amane, pentru a doua oara, fericitul eveniment. Doar o stampila pe actul de divort al lui George le mai lipseste pentru ca cei doi sa devina, in sfarsit, sot si sotie.

Daniela Gyorfi si George Tal se pot considera un cuplu ghinionist, daca e sa tinem cont ca momentul oficializarii relatiei lor a fost amanat, in numai citeva luni, de doua ori. Daca primul refuz al Primariei sectorului 2 de a-i casatori s-a datorat faptului ca lui George ii lipsea de pe hotararea de divort o stampila de la oficialitatile din Munchen, orasul in care a locuit alaturi de prima sotie si de cei trei copii, acum, problema invocata e legata tot... de o stampila.

De data asta, de la primaria din Stuttgart, conform unui acord stabilit intre Germania si Romania: "George este mereu plimbat dupa stampile, caci, in lipsa acestora, hotararea de divort nu este luata in considerare. Zilele trecute, eram convinsi ca avem toate actele in regula - aparent, nu ne lipsea nimic de la dosar - dar iata ca iar suntem purtati pe drumuri. Cu atata birocratie, o sa raman fata batrana!", povesteste ea, cu tristete. La cununia care, spera ea, va avea totusi loc anul acesta, va fi prezenta si fiica cea mare a lui George: "Mama fetei o va lasa sa vina in Romania, pentru a fi alaturi de noi, la eveniment. inseamna ca fosta sotie a lui George nu imi poarta ranchiuna, asa cum se zvonea", completeaza Daniela.

Solista si-a schimbat look-ul, adoptand o coafura frantuzeasca, dupa modelul promovat, vara aceasta, de Victoria Beckham: "Ma tunsesem expres pentru cununie, dar vad ca m-am pregatit degeaba. Initial, voiam sa-mi fac rochia de cununie la o casa de moda din tara".

Daniela si George vor un copil!

Daniela si George si-au propus sa aiba un mostenitor, cat de curand, chiar daca cei doi sunt mai mult pe drumuri, in turnee: "Ne dorim foarte mult un copil. Eu nu mai iau anticonceptionale, asa ca se poate intampla cat de curand sa raman insarcinata". George mai are trei copii, din casatoria anterioara, pentru care plateste o pensie alimentara consistenta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.