Cea de-a treia editie a MTV Romanian Music Awards se apropie. Evenimentul starneste reactii legate de artistii nominalizati sau mai degraba de cei care nu se regasesc pe lista respectiva. Chiar daca anul trecut "teapa" a fost la mare cautare, se pare ca succesul Cassa Loco nu a fost suficient pentru ca si cei trei baieti sa se numere printre nominalizati la vreuna dintre cele 14 categorii.

"Faptul ca nu suntem nici anul asta nominalizati nu ne surprinde, dar ne dezamageste din nou... 'Ce bine imi pare ca ai luat teapa>> este una dintre cele mai importante piese ale anului 2004 , supermediatizata, care a prins la toate varstele... Ideea e ca noi nu avem spatele asigurat de parinti, nu suntem nici fete cu fusta pana in fund si nu avem nici o sustinere din partea celor care lucreaza in 'show business-ul>> romanesc. Chiar si o nominalizare la albumul anului ar fi fost potrivita, dar e greu sa stai sa asculti tot cd-ul, nu?", ne-a declarat Leonard de la Cassa Loco. Baietii vor fi prezenti la eveniment, unde vor urca pe scena alaturi de trupa Impact. "E clar ca ne dorim ca momentul Cassa Loco sa fie cel putin la fel de comentat si apreciat ca si aparitia noastra de anul trecut de la MTV", ne-a mai spus Leo. Nici Andreea Banica nu s-a aratat incantata de faptul ca Blondy nu s-a regasit printre nominalizati. Chiar daca fetele s-au decis sa o ia pe drumuri diferite, asta nu sterge cu buretele realizarile lor din 2004.

"Nu mi se pare normal ca Blondy sa nu fie pe lista nominalizatilor, dar comentariile sunt de prisos. O sa mai auda lumea de Blondy. Nu conteaza un premiu, pe mine ma intereseaza mai mult aparitiile, fanii. La Mamaia, anul trecut, consider ca am avut un cuvant de spus. Asta e, c’est la vie", ne-a declarat Andreea dezamagita. Nominalizatii pentru premiile MTV din acest an au fost alesi in urma voturilor caselor de discuri romanesti, a peste 200 de telespectatori ai postului, dar si a catorva posturi de radio. Cei enumerati au primit din partea MTV o lista cu toate clipurile care au rulat pe post in perioada februarie 2004-februarie 2005, de unde au putut sa-si aleaga favoritii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.