Actorul american Brad Pitt s-a prezentat la serviciul de jurat la Los Angeles, dar in final nu a mai fost nevoie de prezenta juriului, deoarece partile au ajuns la o intelegere in afara instantei.

Pagina de internet TMZ relateaza ca Brad Pitt a primit ordin sa se prezinte la serviciul de jurati, fiind pasinil de sanctiune pentru eschivare, dupa ce i s-au acordat mai multe amanari.Reprezentantii actorului afirma insa ca au actionat in mod legal pentru a obtine aceste amanari.Inculpatul in procesul penal nu a contestat acuzatiile de conducere in stare de ebrietate.

Conform legii in Statele Unite o astfel de actiune nu echivaleaza cu recunoasterea vinovatiei, dar este tratata ca o recunoastere in pronuntarea sentintei.TMZ afirma ca Pitt, care a jucat in filmele Troia, Babel si Fight Club, s-a intretinut cu ceilalti membri ai juriului, inainte ca serviciul sa fie declarat indeplinit.

Urmatorul rol al lui Pitt va fi acela al legendarului bandit Jesse James, din filmul Asasinarea lui Jesse james, care urmeaza sa apara pe ecrane in cursul acestui an.


Despre autor:

Sursa: Bbc.co.uk


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.