Cele doua cantarete, Jennifer Lopez si Beyonce, il doresc pe jucatorul echipei Real Madrid, David Beckham, in urmatoarele lor videoclipuri, a anuntat cotidianul "The Sun", citat de Mediafax. Beckham le-a cunoscut pe cele doua cantarete in urma cu o luna, in timpul filmarilor pentru o reclama. "Se pare ca ele au realizat cat de popular este capitanul reprezentativei Angliei abia atunci cand reclama a fost lansata la Madrid", noteaza "The Sun".

O sursa citata de cotidianul englez a declarat ca Beckham a avut mai mult succes decat Lopez si Beyonce in timpul aparitiilor in public pentru promovarea reclamei. "Beyonce si Jennifer Lopez stiu cum trebuie sa faca afaceri si inteleg ca prezenta lui David in videoclipurile lor ar fi o reclama foarte buna", a mai declarat sursa respectiva. "The Sun" scrie ca Beckham este flatat de interesul cantaretelor, dar nu a luat inca o decizie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.