Noua sarcina a Monicai Columbeanu este aceea de a-i darui sotului sau un mostenitor. Irinel Columbeanu ne-a declarat ca isi doreste sa devina tatal unui baietel, care sa-i duca numele mai departe.
Omul de afaceri si-a explicat aceasta dorinta prin faptul ca nu doreste ca diferenta de varsta dintre fiica sa, Irina, si urmatorul copil sa fie prea mare si chiar a insistat ca Monica sa ramana insarcinata imediat dupa nasterea Irinei. Acum, la mai bine de jumatate de an de la acest eveniment, Monica nu este inca insarcinata, sau poate ca este, dar Irinel nu are habar: „Deocamdata nu stiu daca Monica este insarcinata. Nu am facut investigatii in acest sens, dar daca este, voi fi cel mai fericit om de pe pamant, mai ales daca va fi baiat. Imi doresc si eu, la fel ca majoritatea barbatilor, un baietel care sa-mi duca numele mai departe si caruia sa-i incredintez afacerile mele“, ne-a declarat miliardarul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.