Oana si Pepe s-a distrat de minune in vacanta petrecuta la Las Vegas. Cei doi au trecut si prin intamplari amuzante, vedeta Romantica TV fiind botezata de receptionerul unui hotel de cinci stele "Oana Bucharest".

Primul hotel la care cei doi soti s-au oprit a fost celebrul Caesars Palace. in timp ce li se faceau formele de cazare, Oana i-a inmanat pasaportul receptionerului.

Dupa ce a inregistrat toate datele, angajatul s-a gandit ca n-ar fi rau sa faca o mica verificare, si a intrebat-o pe Oana: "Bucharest e numele de familie sau prenumele?" Initial, Oana s-a suparat pe ignoranta receptionerului care habar nu avea ca Bucurestiul e o capitala europeana, dar dupa cateva secunde s-a amuzat copios de situatie.

Dincolo de acest episod, prezentatoarea emisiunii "Preludiu" de la Romantica a ramas impresionata de bunele maniere ale americanilor. "Oriunde ne duceam, in magazine, restaurante, eram tratati extrem de bine. Mai toti ne intrebau de unde suntem si, chiar daca puteai ghici pe fata lor ca nu localizeaza Romania, raspundeau invariabil "how nice" sau "how cool". Am intalnit insa si multi americani care stiau de Romania si o cunosteau mai ales pe Nadia Comaneci", a declarat Oana.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.