Starurile pop Justin Timberlake si Beyonce sunt favorite la MTV Video Music Awards din 2007, cu cate sapte nominalizari fiecare, urmate de rapper-ul Kanye West si de cantareata Rihanna, ambii cu cate cinci nominalizari, potrivit Reuters.

Cantareata britanica Amy Winehouse a primit trei nominalizari pentru premiile ce vor fi decernate pe 9 septembrie, in Las Vegas, inclusiv pentru „Cel mai bun videoclip al anului”, categorie la care va concura cu Timberlake, Beyonce, Rihanna, West si Justice, un grup francez de muzica dance electronica.

Timberlake, West, artistul hip-hop Akon, rapper-ul T.I. si interpretul de R&B Robin Thicke se intrec pentru trofeul sectiunii „Cel mai bun artist”, in timp ce Winehouse, Beyonce, Rihanna, Fergie si Nelly Furtado concureaza la sectiunea „Cea mai buna artista”, anunta NewsIn.

Britanicele Winehouse si Lily Allen vor concura cu finalista show-ului American Idol, Carrie Underwood, dar si cu Gym Class Heroes si Peter Bjorn & John pentru sectiunea Cel mai bun debut. Trofeul sectiunii Cel mai bun grup va fi decernat uneia dintre trupele Fall Out Boy, Gym Class Heroes, Maroon 5, Linkin Park si White Stripes.

Printre categoriile noi din acest an se numara "quadruple threat award", ce-i va recompensa pe artistii ce au spart granitele si au cucerit scenele lumii nu numai prin muzica, ci si prin alte activitati, moda, caritate, afaceri, actorie sau dans, a anuntat MTV. Nominalizati sunt Beyonce si Jay-Z, dar si Bono, Timberlake si West.

Fanii pot vota online pentru categoria „Cel mai bun debut”. Celelalte premii sunt acordate de un juriu alcatuit din specialisti din industria muzicala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.