Alexandru Papadopol si sotia sa, Ioana Ginghina, au ales Grecia ca destinatie pentru prima lor vacanta impreuna. Pentru ca lui Papi ii este frica sa zboare cu avionul, cuplul a parcurs cei aproape 1.000 de kilometri cu masina personala.

Dupa intamplarea nefericita in urma careia actrita Ioana Ginghina a pierdut sarcina, ea si Papi au avut o vacanta de vis, in care au reusit sa se odihneasca, dar si sa viziteze cateva celebre monumente istorice.

Au mers cu masina de frica avionului

"Din cele trei saptamani de concediu, doua le-am petrecut in Tolo, o superba statiune din peninsula Peloponez, iar o saptamana am stat la Salonic, de unde am facut si cateva cumparaturi", a spus Papi. Cat timp au stat in Tolo, Ioana si Alexandru au facut plaja si au inchiriat salupe cu care au mers in mijlocul marii unde sa dadeau jos si inotau.

indragostitii au profitat la maximum de faptul ca au mers cu masina, si, pentru a admira cat mai multe dintre frumusetile Greciei, au ales traseul de pe malul marii Egee. "Vacanta asta a fost atat de lunga pentru ca nu mai fusesem plecat de trei ani. Atat eu, cat si Ioana meritam cu prisosinta un concediu de care sa ne aducem aminte toata viata", a adaugat Alexandru Papadopol.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.