Multi dintre parintii copiilor celebri se pot considera fericiti, daca ne gindim la faptul ca au ajuns sa cistige destui bani de pe urma acestora. Exista asemenea baieti si fete ce joaca in telenovele, cinta, danseaza, intr-un fel isi cistiga existenta de mici, avind resurse financiare remarcabile.

Sint si cazuri cind parintii sint si ei celebri, dar si unele in care nu sint cunoscuti. Va prezentam citiva din copiii ce au ajuns sa-si "intretina" familia. Acesti domni se considera fericiti cu asemenea copii. Cleopatra Stratan este cel mai elocvent exemplu. Fiica muzicianului de peste Prut, Pavel Stratan, a ajuns sa cistige, la un singur spectacol, 10.000 de euro. Face, astfel, parte dintre cei mai bine platiti minori din lumea intreaga. A avut concerte si succesul de rigoare in majoritatea tarilor lumii, iar acum pregateste un grandios eveniment. Despre acest lucru tatal nu vrea sa vorbeasca si isi lasa fiica sa se rasfete in aceasta perioada a vacantelor. Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, a ajuns si ea vedeta de telenovele. Cum tatal are o emisiune la Kanal D, normal ca si-a adus odrasla sa joace aici. Insa, are talent, iar echipa de filmare de la "Ciquititas" este incintata de prestatia artistica a micutei. Cistiga cam 1.000 de euro pe episod si este rasfatata de ai sai colegi, mai mari sau mai mici. Maria Panait are 10 anisori si va debuta si ea intr-o telenovela, la Kanal D. Mama sa, cunoscuta creatoare de moda Liza Panait, este mindra de talentele fiicei sale. Sa nu uitam ca micuta Maria este, de citiva ani, manechin pe podium la toate prezentarile mamei. In momentul de fata, se afla in negocieri cu televiziunea sus-amintita si ar putea cistiga 900 de euro pe episod. Noni Ene este o mica vedeta care a reusit prin muzica sa fie apreciat si iubit de o tara intreaga.

A cistigat tot felul de concursuri nationale si internationale, iar ai sai parinti il sprijina in tot ceea ce face. Cistiga intre 1.000 si 2.000 de euro pe spectacol, cel putin asa spun organizatorii, si este chemat din ce in ce mai des la asemenea evenimente. Si cind va fi mare vrea sa urmeze o asemenea cariera. Denisa Balint, fiica lui Gabi Balint, are si ea veleitati artistice, dar si de top-model. A aparut in citeva clipuri muzicale, primind 500 de euro pentru o singura scena filmata, iar fotbalistul pare sa-i incurajeze aptitudinile.

Fiica Loredanei Groza - vedeta videoclipurilor mamei sale

Elena Boncea, fiica Loredanei Groza, este deja o mica vedeta. Si-a facut debutul in citeva videoclipuri ale mamei sale, unde a primit 1.000 de euro pe o singura aparitie, si este nelipsita de la concertele Loredanei. Se pare ca are o slabiciune si pentru podium, nu de putine ori facind ravagii printre toaletele cintaretei. Ii imbraca rochiile, ii foloseste fardurile, intr-un cuvint se comporta ca un star adevarat. Acestia sint doar citiva dintre copiii celebri si bogati din Romania si care constituie mindria parintilor. Sintem curiosi daca vor continua si peste timp sa aiba asemenea aptitudini sau vor urma o alta cariera.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.