Divortati dupa numai trei luni de mariaj, Maria Marinescu si Ion Ion Tiriac cauta consolarea in iubirile mai vechi. Maria primeste mesaje de incurajare de la fostul ei logodnic Cristi Chivu, in timp ce Tiriac Jr se spune ca ar fi revenit la fosta lui iubita, Ileana Lazariuc.

Casatoria fulger cu fiul celui mai bogat roman si divortul intentat dupa numai trei luni au readus-o pe Maria Marinescu in atentia publicului dar si a fostului ei logodnic, Cristian Chivu. De curand, creatoarea de moda s-a laudat in fata prietenilor ca are o corespondenta bogata prin sms-uri cu fotbalistul, anunta revista VIP.

SMS-URI DE INCURAJARE

Fosta sotie a lui Tiriac Jr a povestit ca dupa despartirea de Ion Ion, Chivu a fost prima persoana de la care a primit incurajari. La scurt timp dupa anuntarea divortului, creatoarea de moda si fotbalistul au fost surprinsi de paparazzi impreuna la un salon de infrumusetare. In aceeasi perioada, Chivu declara ca are o relatie cu prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 3, Adelina Elisei. Maria Marinescu a recunoscut ca pastreaza legatura cu fostul ei logodnic dar ca, in afara prieteniei, nu se gandesc sa reinnoiasca o relatie. Si Andreea Raicu, o alta fosta iubita a lui Cristi, a declarat ca dupa despartire a ramas in relatii de amicitie cu fotbalistul.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.