Dupa o lunga absenta de pe scena, trupa "Talisman" revine in atentia publicului roman cu un album "Best of".

Infiintata acum zece ani, trupa a fost initial formata din cei doi buni prieteni, Tavi Colen si Alin Oprea, pana in toamna lui 2006, cand jumatatea bruneta a hotarat sa paraseasca proiectul comun in vederea realizarii unei cariere solo internationale. in acel moment, singurul membru al formatiei "Talisman", hotara ca activitatea trupei sa nu se opreasca aici, iar in grup sa intre si voci feminine.

La un an de la furtunoasele si neasteptatele evenimente ce au dus la disparitia temporara a indragitei bande din atentia publicului meloman, Alin Oprea relanseaza brandul "Talisman", in formula noua, insa fara vocile feminine pe care le-a promis. impreuna cu alti patru colegi, "la fel de talentati si de dornici de a face placere publicului, asa cum i-am obisnuit", dupa cum declara chiar liderul acestei formatii, vor concerta, din nou, live, intr-un club din Bucuresti.

Concertul lanseaza ultimul album din cariera acestui grup pop-rock, un "Best of",realizat in colaborare cu MediaPro Music pentru a "deschide cutia cu amintiri muzicale". Publicul doritor de muzica buna are accesul liber, iar ambientul este garatat de cele mai fredonate melodii de-a lungul timpului, "Nunta", "Seniorita", "De ziua ta", "Atat de singur" sau "Suflete dragi".

Chiar daca nu lanseaza un material nou, in conformitate cu imaginea lansata recent, Alin Oprea este optimist in privinta revenirii sale, pentru ca "Talisman" a semnat o pagina importanta in muzica romaneasca si a avut numerosi fani pe care doreste sa-i incante din nou cu prestatiile live si incendiare.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.