Daniela Gyorfy si Andreea Balan s-au aflat la un pas de incaierare, in pauza emisiunii 'Ca-n cana', de pe Romantica, de vina fiind fosta componenta a trupei Andre
Andreea Balan a reusit sa-si mai treaca in palmares un nou scandal pe care ea insasi l-a provocat. Invitata la emisiunea Ca-n cana, impreuna cu Daniela Gyorfy, care avea ca subiect Ce-si doreste o femeie de la nunta sa, ea a fost la un pas de a fi data afara din platou de moderatoarea Ana Maria Prodan. Motivul? Intr-una dintre pauzele publicitare, artista s-a aratat contrariata de faptul ca trebuie sa dea amanunte despre viata sa personala si despre relatia cu Keo, in loc sa vorbeasca doar despre lansarea ultimului ei album, aceasta tipand fara motiv la celelalte persoane aflate in emisiune. Ana Maria i-a zis, la un moment dat, sa se ridice si sa plece, a vrut s-o dea afara. Andreea nu avea dreptate, nu se putea discuta intr-o emisiune de doua ore doar despre lansarea albumului sau, care oricum i-a fost promovat. Daniela Gyorfy, in schimb, a fost o simpatica, a vorbit fara ocolisuri despre viata sa, ne-a declarat o angajata din cadrul postului Romantica.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.