Mihai Traistariu se afla pe lista de vedete favorite care vor participa la cea de-a treia editie a emisiunii “Dansez pentru tine” de la Pro TV.
Pentru ca, in perioada in care se desfasoara emisiunea, Mihai ar pierde o serie de concerte bine platite, artistul ne-a declarat ca ar accepta propunerea Pro TV doar pentru 3.000 de euro pe editie. Un alt inconvenient pentru Traistariu este acela ca, pe durata contractului cu MediaPro, el nu ar avea voie sa mai apara pe alte posturi de televiziune si nu si-ar putea promova noul album. Producatorii show-ului il contacteaza pe cantaret pentru a doua oara, insa acesta continua sa ramana indecis in privinta ofertei.

Printre vedetele concurente la “Dansez pentru tine” s-ar putea afla si cantaretul Mihai Traistariu. Asta doar daca artistul va cadea de acord cu producatorii emisiunii in privinta conditiilor de colaborare. Un prim punct este, fireste, capitolul finante, care ar trebui sa sune bine pentru Mihai. Daca va semna contractul cu Pro TV, Traistariu va trebui sa se prezinte la repetitii de luni pana joi, deci va pierde alte contracte pentru concerte: “Programul concurentilor este destul de dur si ocupa mult timp. Daca voi accepta sa particip, ar trebui sa renunt la concerte si, desigur, la o suma consistenta de bani cu care as fi platit”. Astfel, pentru a compensa aceasta pierdere, suma oferita de conducerea Pro TV ar trebui sa fie in jur de 3.000 de euro pentru o emisiune: “In total, vor fi sapte emisiuni, deci 21.000 de euro este o suma acceptabila pentru mine. Eu castig plus, minus 10.000 pe luna din concerte, deci ar fi convenabil”. Producatorii “Dansez pentru tine” il contacteaza pe Traistariu pentru a doua oara, dar se pare ca artistul este greu de convins: “M-au mai sunat sa particip la a doua editie, dar atunci aveam prea multe contracte semnate dinainte, asa ca le-am zis 'nu>> din start”.

Pro TV vrea exclusivitate, Mihai vrea promovare

Daca Mihai va accepta propunerea pentru “Dansez pentru tine”, artistul nu va avea dreptul sa apara la alte posturi de televiziune pe toata durata contractului. “Aceasta clauza din contract nu ma avantajeaza deloc, pentru ca eu, pe 1 septembrie, trebuie sa-mi lansez noul album, care are nevoie de promovare pe cat mai multe posturi. O varianta ar fi sa aman putin lansarea albumului, dar asta depinde si de casa de discuri”. Este cunoscut faptul ca toate vedetele MediaPro sunt “inlantuite” de contractele pe care le semneaza aici, lor nefiin-du-le permisa prezenta decat la canalele TV care tin de acest trust. In schimb, Traistariu este constient ca o colaborare pentru acest show i-ar aduce foarte multa popularitate, datorita audientelor-record pe care le-a stabilit pana acum: “Cu toate ca sunt nehotarat, sunt convins ca as fi intens promovat. Insa m-ar promova ca participant in concurs, nu ca si cantaret”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.