Periculos. Un barbat a amenintat-o pe vedeta, spunandu-i sa fie atenta cu copilul pe care il poarta in pantece
Adriana Bahmuteanu este terorizata de un barbat, care pare ca a facut o obsesie pentru ea. De opt luni de zile, acesta o urmareste aproape peste tot, iar de multe ori a venit, la ore foarte tarzii, chiar si la vila din Pipera a familiei Prigoana.

Sambata dupa-amiaza, in jurul orei 12.00, vedeta, care era singura acasa, a fost nevoita sa cheme politia, speriata fiind de insistentele barbatului. "Silviu era plecat la Sulina, iar acest barbat a aparut, din nou, la noi la poarta. Tot timpul imi cere bani. I-am spus sa plece, dar a refuzat si a inceput sa ma ameninte. Mi-a spus ca ar trebui sa imi bag mintile in cap pentru ca sunt gravida si nu se stie ce mi se poate intampla. S-a suit pe gard si atunci am chemat politia", ne-a povestit Adriana Bahmuteanu, panicata de aceasta intamplare. Politistii care au venit la vila din Pipera, dupa ce Adriana a sunat la numarul de urgenta 112, l-au retinut pe individ.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.