Daca a vazut Patruleasa ca nici unul dintre iubitii de ocazie nu este dispus sa scoata bani din buzunar pentru confortul ei pe sosea, ca mai tanara ei "cumnata", Ilinca Vandici, si-a luat deja un BMW seria 1, dar mai ales ca de aproape doi ani iubitul ei, Sabin Ivanof, nu zice Doamne-fereste sa se mute si ei impreuna ca un cuplu care ar trebui sa fie, a fortat nota.
Si-a vandut urgent apartamentul de doua camere din zona Vitan, care oricum nu era integral achitat, pentru a se vedea proprietara unui Mercedes. Problema e ca renumitele fite ale Patrulesei, care a dorit "un pret de VIP, ca ea este o vedeta!", i-au determinat pe cei de la reprezentanta sa-i incarce nota de plata brunetei atat de mult incat sa se simta intr-adevar o vedeta.

Surse apropiate Simonei spun ca, atunci cand a realizat ca a platit cu vreo 5.000 de euro mai mult decat ar fi fost normal, fata ar fi facut o reala criza de nervi. Patruleasa a bifat astfel si a doua sa dorinta disperata! A dat buzna peste barbatul pe care de un an si ceva nu reusea sa-l convinga sa locuiasca impreuna si l-a obligat sa o primeasca pentru ca nu mai are casa.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.