Anamaria Ferentz, cantareata si fosta vedeta Playboy, crede ca domeniul muzical nu mai este respectat din cauza acelor domnisoare din show-biz care practica prostitutia: „Toate sustin sus si tare ca au ajuns prin forte proprii unde au ajuns. Adevarul e ca foarte putine au realizat singurele ceva. Si cine le mai crede, cand deja au eticheta pusa?!“, ne-a declarat Ana.

Cantareata ne-a mai dezvaluit ca i-ar placea sa fie invizibila pentru o zi si sa intre in pielea lui G.W. Bush, pentru a vedea cum este sa conduci lumea. Detesta vulgaritatea la o femeie si barbatii neingrijiti si ne-a spus ca are prieteni homosexuali. Daca ar fi Dumnezeu, ar vrea sa obtina Paradisul, eliminand razboaiele si saracia. Dupa ce a scris o carte de povesti pentru copii, Anamaria Ferentz planuieste sa mai scoata pe piata un volum de proza fantastica.

Cantareata Anamaria Ferentz, fosta componenta a trupei Demmo, mai nou scriitoare, este ferm dezamagita de lumea muzicala despre care crede ca nu mai este respectata din cauza acelor fete care practica prostitutia si din cauza carora aceasta eticheta este pusa tuturor cantaretelor. Ana a acordat ziarului nostru un interviu in care, inarmata cu mult curaj, isi spune oful despre aceasta problema si nu numai.

Care este prima ta amintire?

Prima mea amintire o am cam de pe la 2 anisori! Mi-amintesc o rochita roz, care mi-era tare draga. Mi-o amintesc pusa pe un umeras, agatat de usa unei camere de la bunica din partea tatalui...

Ce nu ai face niciodata?

Sunt multe lucruri pe care nu le-as face niciodata! In primul rand, nu mi-as vinde sufletul, e ce am eu mai de pret! Apoi, nu mi-as pierde demnitatea si n-as permite nimanui sa mi-o stirbeasca!

Iti impui vreodata reguli? Care si de ce?

Orice om cred ca ar trebui sa aiba reguli de conduita morala, in primul rand, apoi de viata in general, in functie de scara de valori pe care o detine fiecare dintre noi. Mi-am impus foarte multe reguli, pe parcursul vietii... unele le-am mai incalcat, ca orice om, dar important e ca cele de baza vor ramane forever... Nu am amestecat niciodata cariera profesionala cu viata personala, in sensul ca tot ce am realizat sau voi realiza vreodata, va fi prin forte proprii si munca personala. In asta consta mandria mea de om si verticalitatea pe care o detin! Eu cred in corectitudine si in reversul medaliei! Esti corect si faci bine la un moment dat in viata asta, vei fi rasplatit! Si invers...


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.