Cel mai sexy, mai frumos, mai invidiat si mediatizat cuplu din lume, Angelina Jolie si Brad Pitt, continua sa ramana in atentia presei de pretudindeni.
Ca e vorba de intamplari reale, ca sunt inventii, sau, pur si simplu, e doar reclama, nu conteaza. Zilnic, ziarele de scandal si nu numai din intreaga lume scriu ceva despre vedetele hollywoodiene. Unii de bine, altii de rau. Daily Mail, spre exemplu, anunta in numarul sau de duminica ca "Angie" a tunat si a fulgerat impotriva lui Pitt, care, prins de treburi - filmarile de la o noua pelicula si problemele care apar la propriul lui studio -, si-a anulat intreg programul de sfarsit de saptamana. "Angie a fost extrem de suparata si i-a cerut categoric lui Brad sa lase totul balta si sa vina acasa, sa puna familia mai presus de orice", cita publicatia mentionata declaratia unui apropiat al cuplului. Ruptura celor doi este un fapt implinit, a venit concluzia cotidianului.

Cu doar cateva zile inainte, ziarul anuntase ca, de fapt, zvonurile vizand o iminenta despartire a celor doi nu sunt decat rodul unor minti invidioase. Unde este adevarul? Ca de obicei, undeva la mijloc? Posibil. Oricum, rare au fost cazurile in care doi mari actori au reusit sa intemeieze familii de durata. De cele mai mutle ori, astfel de relatii s-au rupt dupa o anumita perioada. Un lucru este insa cert: de nenumarate ori, Angie si Brad au afirmat ca, dincolo de iubire, legatura lor este mentinuta de grija si dragostea pentru cei patru copii ai lor - Shiloc, fiica lor biologica si cei trei copii infiati. Interesant este ca, zilele trecute, o alta veste a facut inconjurul lumii: extrem de ingrijorat de sanatatea lui Jolie, care a slabit mult in ultimul timp, Pitt a convins-o sa urmeze un tratament.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.