N-am inteles de ce tocmai lectia asta. E foarte greu sa faci snitele, domnule, trebuia inceput cu chestii mai simple, pe care sa le poata executa si novicii intr-ale gatitului, nu numai avansatii. Pe mine, personal, m-ar fi interesat, de exemplu, cum se face un ceai, cum se prajeste sau cum se fierbe un ou, cum se prajeste sau se fierbe un cartof, chestii d-astea mai usurele, nu rafinamente, gen snitel sau rata cu portocale si garnitura de muguri de bambus stropiti cu sos caramel.
Despre autor:
Sursa: Cotidianul
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Spațiile verzi și eficiența energetică, viziunea pentru un București sustenabil
Sursa: green.start-up.ro
-
Dan Mihăescu: Ce trebuie să știe fondatorii despre GapMinder Fund II?
Sursa: start-up.ro
-
Secretele vedetelor de la Hollywood pentru un machiaj impecabil. Tehnici și...
Sursa: garbo.ro
-
Venituri de peste 300 de milioane de euro pentru Jumbo, în 2023. Care sunt...
Sursa: retail.ro
-
Cum se poate evita insolvența. Expertul care s-a ocupat de cazul Blue Air:...
Sursa: wall-street.ro
-
Afirmații delirante din partea unui preot: femeile agresate se*ual trebuie să...
Sursa: kudika.ro
-
UniCredit vede oportunități de consolidare în România
Sursa: futurebanking.ro