Daca, inainte de a deveni doamna Columbeanu, Monica prezenta fara mari pretentii financiare pentru numerosi designeri, unii dintre ei chiar obscuri, acum sotia lui Iri a ajuns sa pretinda un tarif pe care nu si-l permit nici macar numele grele din moda romaneasca.

Creatoarea Rita Muresan si-a dorit foarte mult ca Monica sa fie mireasa ultimei sale colectii, prezentata recent in Parcul Cismigiu. Ea a fost insa surprinsa cand a aflat noul tarif al nevestei miliardarului, care i-a cerut nu mai putin de 3.000 de euro pentru o unica aparitie pe podium. Designerul nu a putut sa acopere onorariul piperat al acesteia, drept pentru care sotia lui Irinel a fost inlocuita, pe ultima suta de metri, cu prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 3, Adelina Elisei, noua iubita a fotbalistului Cristi Chivu. Modesta, aceasta a acceptat sa prezinte fara a avea vreo pretentie financiara, multumindu-se doar cu publicitatea.

Cea mai spectaculoasa aparitie pe podium a Monicai Columbeanu a fost in urma cu doi ani, la "Bucharest Fashion Week". Atunci, iubita miliardarului a facut furori intr-o rochie foarte transparenta, presa speculand ca Monica n-ar fi purtat chiloti. Catalin Botezatu a folosit-o si el ca model pe tanara moldoveanca in mai multe din prezentarile sale, insa mai mult de dragul prieteniei lui cu Irinel. Botezatu a fost, de altfel, singurul designer care a avut curajul sa critice aparitiile Monicai, spunand ca nevasta lui Columbeanu nu este nici pe departe o frumusete. intre timp, pentru a nu se mai confrunta cu fitele vedetelor, Bote a renuntat definitiv sa le mai invite pe acestea sa-i prezinte creatiile.

Cum Rita Muresan nu a avut banii ceruti de Monica Columbeanu pentru a-i prezenta rochia de mireasa, in jur de 4.000 de euro, ea a facut, din mers, rocada. Adelina Elisei - aflata pe val, datorita relatiei cu fotbalistul Cristian Chivu - i-a luat locul, la prezentarea din Cismigiu, fara a avea pretentii financiare.

A incasat chiar 10.000 de euro

Rita Muresan insa a mai avut-o pe Monica in postura de mireasa si la prezentarea colectiei sale de primavara-vara, desfasurata in luna aprilie, la unul din mall-urile bucurestene. Pentru prestatia sa de atunci, sotia miliardarului a primit nu mai putin de 10.000 de euro, bani dati insa de unul din sponsorii colectiei si nu de creatoare. Printre casele de moda pentru care Monica a prezentat, chiar si gravida in luna a saptea, s-a numarat si Mexton, cu care aceasta a avut un contract pentru linia de blugi.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.