Ileana Lazariuc a pozat sexy, toamna trecuta, pentru o revista mondena din Chisinau.

Ulterior, unul dintre obiectele vestimentare pe care frumoasa basarabeanca le-a purtat la sedinta foto, a fost scos la licitatie, in cadrul unui eveniment caritabil. Bikinii imbracati de Ileana nu au prezentat nici un interes, nefiind adjudecati.

In ultimii ani, Ileana Lazariuc a incercat sa lase deoparte viata de fotomodel, cu prezentari de moda si sedinte foto in diverse reviste dedicate femeilor sau barbatilor, si sa arate publicului ca mai are si alte calitati decat cele fizice.

Astfel, ea a renuntat atat la modelling, cat si la muzica, pentru a se dedica cinematografiei, avand, pana in prezent, cateva roluri atat in filme, cat si in seriale TV.

Cu toate acestea, in toamna trecuta, ea a acceptat, fara rezerve, propunerea unei reviste mondene din Republica Moldova, "VIP Magazin", pentru a face un pictorial sexy, la rubrica intitulata sugestiv, "Dezgolite frumos". Astfel, frumoasa basarabeanca a pozat in tinute sumare, lenjerie intima si costume de baie.

Desi, pana la momentul respectiv, Ileana a avut la activ cateva zeci de pictoriale, aceasta a fost prima si singura data cand ea a fost contactata de o publicatie din tara sa natala. Ileana nu numai ca s-a comportat ca o adevarata profesionista la sedinta foto, uimindu-i pe fotografi, dar si pozele au avut priza la public.

Acest succes i-a determinat pe mai-marii revistei sa liciteze, in cadrul unui eveniment organizat pentru a sarbatori trei ani de la aparitia pe piata, unul dintre obiectele vestimentare, respectiv o pereche de bikini, pe care Ileana i-a purtat la sedinta foto.

In mod surprinzator, basarabenii nu numai ca nu s-au "batut" pentru a-si adjudeca intimul obiect vestimentar, dar chiar i-a lasat rece ideea de a pleca acasa cu lenjeria purtata de compatrioata lor. Nici macar faptul ca licitatia a avut un scop caritabil nu a determinat pe cineva sa-i liciteze.

Ileana, rol de tiganca

Actrita va interpreta, in filmul "Supravietuitorul", al lui Sergiu Nicolaescu, rolul Zaradei, o frumoasa tiganca si iubita unui prieten foarte bun al comisarului Moldovan, in tinerete. Ea a fost aleasa pentru acest rol datorita expresivitatii fetei, caci personajul nu are foarte multe replici.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.